Kluster.work?

Sinds 1 januari 2021 zijn de regels veranderd voor het bijklussen binnen de deeleconomie. Zo moeten wij nu 10,70% belastingen betalen tegenover 0% er voor en moeten we ons aansluiten op een deeleconomie platform. Via dat platform moeten wij de betaling laten verlopen. Deze zorgen dan dat de papieren en de belastingen op de juiste manier in orde zijn. Ook is er een extra verzekering die het platform moet aanbieden. Dus er zijn niet enkel kosten bijgekomen maar ook zekerheden.

 

Na enige tijd zoeken heb ik me aangesloten op het door de overheid erkend platform Kluster.work, omdat dit het enige platform is dat de klant niet opzadelt met een extra betalend abonnement. Ik vond het niet te verantwoorden om mijn klanten die soms maar 1 bezoekje nodig hadden van 13€ nog eens een abonnement moesten betalen bij het deeleconomie platform. Dus daarom werd het Kluster.work.

 

Je kan me dus via dat platform rechtstreeks contacteren of je mag me ook nog contacteren via mail of telefoon. Maar uiteindelijk moet de booking en de betaling via Kluster.work geregeld worden. Zo zijn we verzekerd en is het werk volledig legaal. 
 

Mij contacteren via Kluster.work

Stap 1: Surf naar: https://kluster.work/me/wolfhondbe

Stap 2: Druk op de grote knop Contacteer Wolfhond.be (Michiel De Pauw)

Stap 4: Meldt je aan of heb je nog geen account dan moet je deze eerst aanmaken en/of aanmelden.

Stap 5: Er start een chat venster en vanaf nu zal alles via daar gebeuren. Het afspreken, de booking en de betaling.

 

Ben je nieuw bij Kluster.work? Dan zal je bij de eerste klus op het platform een voorafbetaling (voorschot) moeten doen van 5€. De keren nadien of bij andere klussen nadien via het platform hoeft dit niet meer. 

Bijkomende vragen?

Je mag ons ook steeds contacteren via e-mail of telefoon.

kluster.jpg